Finnairin Sukeltajien Syysleiri 2021 4-12.9 Predium 

Syysleirileiri pidetään reilun viikon mittaisena la-su. Kalustona tänäkin vuonna kerhon vene Cicilia, kumppari Barbara ja kompurat jne.. 

Aloitamme la 4.9 täydellä kalustolla. Lauantaina kaksi mökkiä varattu yöpyjille (n. 8 henk) ja sunnuntaista vielä yksi mökki lisää. Voi tulla vain päiväksikin.
Lähtö merelle on aina klo 10:00, joten olethan riittävän ajoissa paikalla Prediumin rannassa, huoltoaseman laiturista. Jossa lastataan kamat autoista veneeseen. 


Ranta-alueella parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten auton joutuu siirtämään n.0,4 km päähän tulosuunnassa oleville isoille hiekka parkeille. Hiekka parkeilla myös iltaisin ilman täyttö. 

Päivässä tehdään kaksi keikkaa. Vain tarvittaessa käydään välillä täyttämässä pulloja.
Lisänä koulutus-, harjoittelu- ja yö keikkoja tarpeen mukaan. 

Sunnuntaina 12.9 leiri päättyy mökkien osalta klo.15:00. Alustavasti iso vene lähtee la iltana pois,  joten sunnuntaina merelle mennään pienemmillä veneillä. 

Kohteet valitaan aina kelien ja porukan mukaan. 

Vaikka kompurat mukana, leirille tullaan aina täysillä pulloilla 

Asuminen tapahtuu hyvin varustetuissa mökeissä. Mukaan tarvitset henkilökohtaiset tarvikkeet, pyyhe ja makuupussi/lakanat. Mökeissä tietenkin sauna ja mereenkin pääsee uimaan hiekkarannalta. 

Iltaruokailu hoituu helpoiten valmiissa pöydässä Villa Kosthålissa Skogbyssä ( https://villakosthall.com/ ).
Saa toki tehdä itsekin ruuan mökillä, sieltä löytyy hellat ja mikrot.
Aamupuuro ja kahvi kerhon puolesta mökillä. 

Kartta paikalle löytyy: https://www.facebook.com/groups/164452333610086/files/ ja Predium. Siitä löytyy mökkien paikka, laituri mistä lähdetään merelle ja ruokapaikka. 

Leirin nipistetyt hinnat
Sukellusvuorokausi 40€
Päiväsukellus 30€
Pelkkä majoitus 20€ vrk
Ulkopuoliset +5€ hintoihin
Viikkohinta 200€ (225€ ulk.)
Viikko pelkkä majoitus 100€ 

Nyt vaan kalenteri auki ja ilmoittautumaan sähköpostilla minulle. Huomioithan, että veneiden ja mökkien kapasiteetti rajallinen. Kannattaa olla siis nopea.
Paikalle voi tulla myös turistiksi. Veneiden kyytiinkin pääsee jos jää tilaa. 

jouko.riikonen@finnair.com 

Kategoriat: Tulossa