Vuoden sukeltaja 2022: Jyrki Myllymaa
Vuoden sukeltaja 2021: Risto Hämäläinen

Vuoden sukeltaja 2020: Sami Loponen

Samista tuli vuoden sukeltaja 2020, sillä ahkeruus nettisivujen parissa ja aktiivinen ote seuramme eteen vuonna 2020 huomattiin, joten isosti onnea sinulle Sami ja isosti kiitos!

Vuoden sukeltaja 2019: Mika Vuorimaa

Seuran hallitus päätti valita vuoden sukeltajaksi Mika Vuorimaan, sillä Mikan suuri panostus seuran täyttöaseman suunnittelemista ja toteuttamista kohtaan mahdollisti täyttöaseman saamisen Tukesin hyväksynnän piiriin.

Vuoden sukeltaja 2018: Timo Lammi

Vuoden 2018 aikana seuramme kouluttaja Timo Lammi koulutti ennätys suuren määrän uusia innokkaita sukeltajia.

Vuoden sukeltaja 2017: Taru Riit’aho

Vuonna 2017 Taru oli yksi seuramme aktiivisemmista sukeltajista. Tarun innostus pinnan alle oli ihaltavan suurta. Toivottavasti innostus jatkuu myös tulevina vuosina.

Vuoden sukeltaja 2016: Juha Varis

Juha Varis Vuoden sukeltaja 2016

Vuonna 2016 seuramme uusi innokas vesipeto Juha Varis oli aktiivisesti mukana kaikessa seuramme toiminnassa oli se sitten pinnan alaista toimintaa tai kuivalla maalla tapahtuvaa tukitoimintaa. Iso kiitos Juhalle!

Vuoden sukeltajat 2015: Timo Mäkinen & Jouko Riikonen

20151205_TimoMäkinenVuodenSuk

” Vuoden sukeltajat Timo ja Joke tekivät valtavan työn keväällä, kun seuran venettä Cicilia II:sta muokattiin sukellusseuran käyttöön paremmin sopivaksi. Timo vastasi käytännössä kokonaan veneen sähköjen päivittämisestä ajanmukaiseksi. Joke taas hoiti kaikkea muuta työtä veneen ympärillä ja sen, että vene oli keväällä valmiina palvelemaan seuralaisia iltakeikoilla. Joke oli kesän aikana myös usein kipparina iltakeikoilla ja syysleirillä. Kiitos teille aktiivisuudesta!

Hese

Vuoden sukeltajat 2014: Tienvarsi -talkooporukka
Vuoden sukeltaja 2013: Mika Vuorimaa

Mikan tukka märkänä

Päätimme tehdä uudesta kerholaisesta Mika Vuorimaasta vuoden sukeltajan. Hän on kiinnostuksellaan ja innostuksellaan saannut vanhemmatkin konkarit muistamaan, kuinka hieno harrastus tämä oikein on. Toivomme hänen jatkavan esimerkillistä toimintaa kerhossa ja nauttivan sukeltamisesta pitkään.

Vuoden sukeltaja 2012: Panu Lammi

Karttojen erikoisasiantuntija

Vuoden sukeltaja 2012 Panu edustaa seurassamme esimerkkiä toisen polven sukeltajasta. Panu on ollut mukana jo pikkupojasta lähtien  ja sukelluskurssin jälkeen osallistunut nuoren miehen kiireiden välissä sukellustapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. Nyt jo P2 sukeltajana alkanut ottamaan yhä enemmän hoitaakseen myös suhteita ulkomaisiin kerhoihin ASCAn puitteissa ja ollut ASCAn kisoissa seuramme edustajana jo kolme kertaa. Sukelluskohteiden ajo-ohjeiden karttasivut ovat  Panun toimesta pikkuhiljaa uudistuneet kynäpiirustuksista nykyaikaisiksi karttapohjiksi. Haluamme tällä Panun valinnalla kannustaa kaikkia nuoria osallistumaan aktiivisesti seuran toimintaan ja tapahtumien kehittämiseen. ONNEA PANU !!

Vuoden sukeltaja 2011: Juha Karlenius

Kuvassa ollaan lähdössä katsomaan Parsu 1stä Prediumissa (hieno kampaus)

Nyt valitsimme kyllä vanhan seurajyrän. On ollut niin meidän kuin muidenkin kerhojen toiminnassa mukana vuosikymmeniä. On sukeltanut, veneillyt, kouluttanut jne, tehnyt siis enenmän kuin monet yhteensä..

On aina ollut valmis, kun apua on tarvittu. Valtava koulutus panos vuosien aikana, joista niin monet oppilaat saaneet nauttia. On myös kaiken muun lisäksi aina halukas viemään porukkaa sympaattisella Ilmari veneellään. Tälläisia monitoimimiehiä kerho aina kaipaa toimintaansa. Nyt liittoki valitsi hänet vuoden kouluttajksi, emme olekkaan ennen saaneet kunniaa omia tätä titteliä. Juha jo päätti kerran koulutusuransa,m utta viime kesä kaiken muutti. Hän oli Your Move tapahtumassa, aluksi vain päivän. Lopulta oli kumminkin koko viikon. Se kipinä minkä nuo nuoret innokkaat sukelluskokeilijat antoivat hänelle, oli niin hieno, että kouluttajaura jatkuu.

Hienoa Juha ja onnea!

Vuoden sukeltaja 2010: Heikki Kotiranta

Hese valmistautuu Ilmarin kannella Klasulle menoonNiin kuin monena vuonna aikaisemminkin, joku aina nousee esille.

Vuonna 2010 pitkäaikainen aktiivimme Hese nosti profiiliaan. Hän on jo rahastonhoitaja ja aktiivi sukeltaja. Nyt hän vapaaehtoisesti otti vastuuta niin leirien järjestämisestä kuin vuokratilojen etsimisestä.
Hän järjesti aivan uudenlaisen keikkojen sarjan loppu vuodelle Ilmarilla, nämä olivat menestys. Samalla hän itse aina ilmoittautui auttamaan jos joku muu ei ehtinyt hoitaa hommiaan. Tällaisilla henkilöillä pystymme kehittämään ja ylläpitämään aktiivista toimintaamme.

Vuoden sukeltaja 2009: Timo Lammi

lammi

Valinta oli helppo. Tämä toiminnan ihminen on ehkä jäänyt liiankin vähälle huomiolle. Sillä joka vuosi hän on hoitanut ison osan kerhon perustoiminnasta. Milloin muiden kanssa, milloin lähes yksin. Säästämättä omaa aikaansa ja kalustoaan.

Osaa edelleen nauttia onnistumisista ja uusista asioista sukelluksen saralla. Hänellä on myös taito saada muutkin onnistumaan ja nauttimaan sukeltamisesta. Se ehkä onkin hänen hienoimpia puolia.

Ne jotka eivät ole päässeet nauttimaan näistä ominaisuuksista, heitä ei kylläkään kerhossa ole montaa, tuntevat hänet loputtomasta puhevirrasta, joka loppuu vain regu suussa veden alla.

Eli ”hyvä hinta-laatusuhde” toteutuu ehdottomasti parhaiten Timo Lammissa.

Kiitos Timo, että jaksat.

Onnea Timolle!

Vuoden sukeltaja 2008: Jyrki Myllymaa

jyka2

Tämän vuoden sukeltaja Jykä voitaisiin valita vaikka joka vuosi. Niin paljon hän on tehnyt kerhon ja kerholaisten hyväksi. On ollut esimerkkinä uusille ja vanhoille miten hommia hoidetaan.
Osallistuu kaikkeen, on kätevä ja aikaan saava. Ohessa on kehittänyt omalla panoksellaan kerhoa toimivampaan suuntaan.
Hän järkkää tapahtumia, korjaa, kunnostaa ja rakentaa. Tukee, kannustaa ja auttaa. Yksinkertaisesti, Jykä on tällä hetkellä kerhon sielu.
Onnea Jykälle!

Vuoden sukeltaja 2007: Timo Mäkinen

timo

Timosta tuli vuoden 2007 sukeltaja.

Hän on aktiivinen ja valmis ottamaan haasteita vastaan. Voidaan sanoa että on ollut järjestämässä kaikkia tapahtumia viime aikoina. On tuonnut niihin myös hienon panoksensa. On järkännyt pikkujoulut ja kerhotapahtumat.

Hänen omintakeinen huumorinsa ilahduttaa aina kun hän on paikalla. Ja kyllä välillä jopa kun ei ole edes paikalla.

Sukeltajana vasta polun alussa. Silti hyvä ja luotettava pari. Vielä viime vuonna sukelsi tiukasti märkkärillä. On tuonnut uutta säpinää toimintaan.

Toimii myös kerhon sihteerinä.

Hienoa Timo!

Vuoden sukeltaja 2006: Esa Teerioja

esar

Vuoden 2006 sukeltajaksi valittiin Esa Teerioja

Esa on toiminut kerhon toimihenkilönä ja aktiivi jäsenenä kerhon alusta asti. Osallistuu edelleen lähes kaikkiin mahdollisiin kerhon tapahtumiin. Sukellusvuosia takana yli 30v, silti kaikki kiinnostaa. Oli se sitten vaan pulahdus Porkkalassa tai rakkaalla Eggolla käynti. Putsataan rantoja tai käydään tarkastamassa poijuketjuja.

Hän esimerkillään ja rauhallisuudellaan on vienyt lukemattomia uusia ja vanhoja sukeltajia pinnan alle nauttimaan hyvistä dyykeistä. Monenlaista kokeneena on myös turvallinen pari. Viimeksi syksylläkin laitehäiriötapauksessa rauhallisuudellaan esti tilannetta menemästä pahemmaksi.

Esa on hyvin selvillä sukelluksen kehityksestä. Niinpä hän pyrkiikin pitämään tietotaidon korkealla tasolla ja laitteet kunnossa.

Kiinnostuksen kohteista löytyy myös kirjallisuus ja elokuvat.

Esalla on myös lukuisia lempinimiä kuten Teeris, Pappa, Äitee jne.

Hyvä Esa!

Vuoden sukeltaja 2005: Sami Riikonen

sami

Sami on toiminut kerhon aktiivijäsenenä jo vuosia. Hän on perusrauhallinen, erittäin luotettava niin pinnalla kuin pinnan allakin. Siksi onkin erittäin pidetty henkilö.

Hän oli pitkään rampissa töissä, mutta nykyään toimii Vantaa ammattioppilaitoksessa opettajana.

Hän antanut panoksensa niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Viimeksi kumpparin perämoottorin varkauden jälkeen Sami melkein hoiti koko homman. Ja niin vene saatiin kuntoon ja veteen ajoissa. Ja häntä ei yleensä tarvitse edes pyytää apuun, vaan hän tarjoaa sitä.

Sami on myös ollut aktiivinen kouluttaja, jonka kautta olemme saaneet uusia jäseniä.

Avoveden lisäksi pitää kaivossukeltamisesta. Varsinkin Ojamoa on koluttu paljon.

Vielä kun lisäämme, että Sami on kätevä kaikenlaisissa korjaushommissa, niin kuva monitaitoisesta avuliaasta kerhonjäsenestämme on valmis.

Hyvä Sami!

Vuoden sukeltaja 2004: Tuomas Koskinen

poma11

Poma on kerhon kantavia voimia jo monelta vuodelta. Hän on pitkänlinjan kouluttaja ja hallituksen jäsen. Viimeiseksi hän on toiminut puheenjohtajana. Häneltä on riittänyt aina aikaa kerholle ja kerholaisille. Hänen esimerkki on vetänyt muitakin mukaan aktiiviseen toimintaan.
Viime vuonnakin hän oli järjestämässä kaikkia kerhotapahtumia. Tietenkin osallistuen niihin. Hän toimii myös yhteyshenkilönä muihin yhteistyö- kumppaneihimme. Suurimpia juttuja tietenkin viime vuonna oli kesän Orbiit reissu.

Sukeltajana rauhallinen ja luotettava, siksi erittäin haluttu pari. Kouluttajana myös erittäin pidetty. Kokemuksen ja koulutuksen myötä nauttii jo hieman vaativimmistakin sukelluksista, kuten luolat ja syvemmällä olevat hylyt.

Vuoden sukeltaja 2003: Jaana Nirvi

jaana2

Jaana tuli kerhoon mukaan pari vuotta sitten ja tänä vuonna hallitukseen. Alusta asti on toiminut aktiivisesti niin rivi- kuin hallituksen jäsenenä. Vuoden mittaan hän on osallistunut kaikkeen kerhon toiminnassa. On järjestänyt 30v-juhlan, ensiapuillan ja ollut mukana kaikissa muissa tapahtumissa. Milloin introissa apuhenkilönä, leirien tilien hoidossa, Barbaran kunnostuksessa, suunnittelemassa kerhon paitaa, vain muutama mainitaksemme . 30v-juhlien lisäksi toinen mittava urakka, jonka otti hoitaakseen, oli historian kerääminen samoihin kansiin. Tämä suururakka on loppumetreillä ja nyt tarvitaankin muiden panostusta sen julkaisukuntoon saattamisessa.

Jaana on myös aktiivinen sukeltaja. Hänestä saa aina parin, kun haluaa veteen. Rauhallinen ja luotettava sukelluspari.

Jaana toimii konsernissa lentoemäntänä. Näin saatatte törmätä hänen iloiseen olemukseen myös matkoillanne.

Vuoden sukeltajat 2002: Jesse Aavameri

Vuoden 2002 sukeltajaksi valittiin Jesse Aavameri.

Jesse on toiminut vuonna 2002 kerhon rahastonhoitajana. Jesse toi rahankäyttöömme jämäkkyyttä. Tilit on pysyneet hienosti järjestyksessä ja kuitit löytyy. Jos ei nyt ole tulopuolelle saanutkaan lisää, niin meno puolta on pystynyt pienentämään tarkalla taloudella. Valinta vuoden sukeltajaksi tulikin toiminnasta talouden ja kerhon hyväksi. Erittäin aktiivinen ja kriittinen hallituksen jäsen. Hyvä Jesse.

Muuten Jesse on vannoutunut märkäpuku sukeltaja. Jessellä kyllä riittää harrastuksia, kamppailulajit ehkä lähinnä sydäntä. Mutta lajivalikoimaan kuuluvat niin melonta kuin laskuvarjohypytkin.

Vuoden sukeltajat 2001: Eliisa ja Jyrki Myllymaa
Vuoden sukeltajat 2000: Koulutusjaosto
Vuoden sukeltaja 1999: Tuomas Koskinen
Vuoden sukeltaja 1998: Tiina
Vuoden sukeltaja 1997: Jouko Riikonen