Finnairin sukeltajat järjestää sukellus viikonlopun Kaatialan louhoksella Kuortaneella helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna 5-7.2.2021. Kaatialasta löytyy sukellettavaa kaikentasoisille sukeltajille niin vasta-alkajista aina luola mörköihin asti. Viikonlopun aikana on mahdollisuus suorittaa SSI:n Ice Diving-kurssi hintaan 150€. Mikäli haluat kurssin suorittaa niin mainitse ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarkoitus on perjantaina 5.2. saapua paikalle iltapäivästä kukin oman aikataulun mukaan ja käydä kastautumassa, jonka jälkeen päivällinen valmiissa noutopöydässä Divers B & B Rannankylä Oy:ssä. Saa toki valmistaa itselleen myös ruuan hyvin varustetussa keittiössä. Mikäli ei mieli perjantaina veteen niin voi saapua myös suoraan päivällispöytään klo 18.00 eteenpäin. Hyvistä ja laadukkaista yöunista huolehtii sama kyseinen majatalo. Ja huolehtii myös sukelluspullojen täytöt seuraavaksi aamuksi. Aamupala päästään kaikki nauttimaan yhdessä valmiissa aamupala pöydässä.

Lauantaina 6.2 aamupalan jälkeen suunnataan autoilla Kaatialan louhokselle tekemään sukelluksia oman mielen ja tahdin mukaan… Voi tulla myös ihan vaan päiväkseltäänkin sukeltamaan jos jaksaa täältä asti ajaa… Ja illalla valmiiseen päivällispöytään…Ja tietysti saunan lämmitykseen…

Sunnuntaina 7.2 aamupalan jälkeen taas täydet sukelluspullot odottaa ja suunnataan louhokselle sukeltamaan tai voi lähteä kotiakin kohti mikäli jo siltä tuntuu.

Hinnat:
55 € / vrk sis. aamupalan ja yhden sukelluspullon täytön (sinkku tai tuplat)
Majoituksen hinta voi olla myös edullisempi – tarkentuu, kun todellinen lähtijä määrä on selvillä ja maksetaan suoraan paikan päällä.
Yksittäisen pullon lisätäyttö 10€
Päivällinen 15€

Mukaan ei tarvitse ottaa liinavaatteita, pyyhkeitä, shampoota eikä saippuaa! Ainoastaan iloista sukellusmieltä ja tietysti SUKELLUSVARUSTEET:) Lounasta oman mielen ja maun mukaan.

Majoituksesta/meidän tukikohdasta löytyy lisätietoja: https://diversbb.fi/
Sukelluskohteesta löytyy paljon tietoa mm. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaatialan_louhos
SSI:n jääkurssista tietoa: https://www.divessi.com/info/en-IC/ice-diving-120.html

Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse oletko yhden vai kaksi yötä ja syötkö päivällisen yhtenä vai kahtena iltana. Ilmoittaudu viimeistään 15.1.2021 mennessä. Pyritään järjestämään kimppakyytejä niin ei tarvitse kaikkien tulla omilla autoilla:)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
sami.loponen@finnair.com


Kategoriat: Ajankohtaista