Sunnuntaina 6.6 klo 12.00 Finnairin sukeltajat järjestävät ”rantasukellus” päivän. Liikkeelle lähdetään Sarvaston venekerhon rannasta Cicilia ja Marona veneillä. Liikumme siis saareen veneellä, josta sitten pääsee rauhassa laittamaan tavarat valmiiksi ja pulahtamaan rantaveteen. Saari kohde on ”Kutuhället” aivan Eestinluodon kulmilla. Saaresta löytyy matala hiekkapohjainen ranta ja kulman takaa löytyy halukkaille syvempääkin kohdetta. Tapahtuma on Fs ja Ms jäsenille ilmainen. Seura tarjoaa saaressa makkaraa ja mehua, muuten jokainen huolehtii omista eväistään. Ilmoittaudu tapahtumaan tekstiviestillä 045-6905220 viimestään perjantai iltana niin tiedämme paljonko kuljetuskalustoa tarvitaan paikalle. Tässä on erinomainen tilaisuus avata sukelluskausi ja kerrata asiat kuntoon. Samalla pääsee nauttimaan veneilystä mukavassa seurassa. Lämpimästi tervetuloa kaikki mukaan:)

Kategoriat: Tulossa