Kiinnostaako laitesukellus ? Oletko halunnut kokeilla miltä se vapaus vedessä tuntuu. Finnairin sukeltajat tarjoavat nyt helpon ja turvallisen mahdollisuuden kokeilla sukeltamista altaalla kokeneiden kouluttajien ja sukeltajien kanssa. Järjestämme joulukuussa perjantaina 3.12, 17.12 ja vielä yhden tammikuussa 14.1.2022 klo 20.00 alkaen laitesukellus kokeilun Helsinginkadun uimahallissa. Finnairin sukeltajien puolesta paikalle järjestetään kaikki tarvittavat välineet, riittää kun sinulla on uima-asu ja paljon kokeilun halua. Tapahtuma on Finnair konsernin työntekijöille maksuton. Muille halukkaille tapahtuma maksaa 30€, mutta jos päädyt tulemaan seuramme järjestämälle laitesukelluksen peruskurssille keväällä 2022 niin hyvitämme sinulle intron maksun. Tapahtumaan voi osallistua myös konsernin työntekijöiden perheenjäsenet ja ystävät. Ilmoittaudu mukaan kokeiluun viimeistään keskiviikkona 1.12 laittamalla sähköposti timo.lammi@finnair.com tai soittamalla Timolle 040-7502244. Tervetuloa mukaan kokeilemaan jotain uutta ja kivaa!

Kategoriat: Tulossa