Finnairin sukeltajien kevät talkoot on edennyt kivasti, mutta vielä on hieman hommaa jäljellä. Ensi torstaina 19.5.2022 klo 17.00 alkaen on kävely siivousta Nummelassa.

Tapaaminen K-Market Nummelan pihalla, osoite Ojakkalantie 1.
Tämä on ainoa paikka missä pitää kerätä roskat tienpankalta. Matkaa kertyy useampi kilometri, joten isolla porukalla tämä on illassa ohi! Seuralta tulee tarvittavat välineet. Säkit, pihdit, hanskat ym. mutta sinulla pitää olla REIPASTA asennetta yhteisen asian eteen. Homman jälkeen toki tarjolla osallistujille jotain purtavaa .Ilmoittaudu tekstarilla seuran puhelimeen 045-6905220 viimeistään keskiviikona. Kun tämä homma on selvä aloitetaan ilta sukellukset! Ja muistutetaan, että talkoisiin osallistujille on tarjolla ILMAISIA sukelluksia kesäkaudella Cicilia veneellä.

Tervetuloa mukaan.

Kategoriat: Tulossa