Syysleirileiri pidetään pitkänä viikonloppuna 8-11.9 to-su. Kalustona aluksi kerhon kumppari Barbara ja perjantaista Juhan pikku Kulkuri ja tietenkin kompurat jne..

Tilaa on rajoitetusti niin veneissä kuin mökeissä. Siispä kannattaa ilmoittautua nopeasti.

Lähtö merelle on aina klo 10:00, joten olethan riittävän ajoissa paikalla Prediumin rannassa, huoltoaseman laiturista. Jossa lastataan kamat autoista veneeseen. Muista tulla täysillä pulloilla. Pullojen täyttö tapahtuu syönnin jälkeen illalla.

Ranta-alueella parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten auton joutuu siirtämään n.0,4 km päähän tulosuunnassa oleville isoille hiekka parkeille. Hiekka parkeilla myös iltaisin ilman täyttö.

Päivässä tehdään kaksi keikkaa.
Lisänä koulutus-, harjoittelu- ja yö keikkoja tarpeen mukaan.

Sunnuntaina 11.9 leiri päättyy mökkien osalta klo.15:00. Tarkoitus on kumminkin sukeltaa myös sunnuntaina, jos halukkaita on.

Kohteet valitaan aina kelien ja porukan mukaan.

Asuminen tapahtuu hyvin varustetuissa mökeissä. Mukaan tarvitset henkilökohtaiset tarvikkeet, pyyhe ja makuupussi/lakanat. Mökeissä tietenkin sauna ja mereenkin pääsee uimaan hiekkarannalta.

Iltaruokailu hoituu helpoiten valmiissa pöydässä Villa Kosthålissa Skogbyssä ( https://villakosthall.com/ ).
Saa toki tehdä itsekin ruuan mökillä, sieltä löytyy hellat ja mikrot ja astiat.
Aamupuuro ja kahvi kerhon puolesta mökillä.

Kartta paikalle löytyy: https://www.facebook.com/groups/164452333610086/files/ ja Predium. Siitä löytyy mökkien paikka, laituri mistä lähdetään merelle ja ruokapaikka.

Leirin nipistetyt hinnat
Sukellusvuorokausi 40€
Päiväsukellus 30€
Pelkkä majoitus 20€ vrk
Ulkopuoliset +5€ hintoihin

Nyt vaan kalenteri auki ja ilmoittautumaan sähköpostilla minulle jouko.riikonen@finnair.com. Huomioithan, että veneiden ja mökkien kapasiteetti rajallinen. Kannattaa olla siis nopea.
Paikalle voi tulla myös turistiksi. Veneiden kyytiinkin pääsee jos jää tilaa.

Kategoriat: Tulossa