Finnairin Sukeltajat ry:n Syysvuosikokous 2017

Tervetuloa Finnairin Sukeltajat ry:n Syysvuosikokousta viettämään 24.10.2017 klo 18.00 Kokouspaikka on Finnair Flight Academy, Pyhtäänkorventie 11-13, Vantaa.
Tässä tärkeässä kokouksessa valitaan Finnairin Sukeltajat ry:n puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet vuodeksi 2018. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta toivottavaa, niin varaamme riittävästi suolaista ja makeaa pikkupurtavaa kahvitarjoilun seuraksi. Jätä auto hiekkapintaiselle parkkipaikalle ja suuntaa punatiilisen koulutuskeskuksen seinää hipoen yläpihan ovelle B. Sieltä on jatko-opastus kokoustilaan. Timo Mäkinen 041-5287897 tai sihteeri@finnairinsukeltajat.fi

Kokouksen esityslista.

1. Kokouksen avaus.
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa 2 ääntenlaskijaa.
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, sekä liittymismaksun ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle.
6. Valitaan seuran puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet.
7. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja.
8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat taikka muut mahdollisesti esille tulevat asiat.

Tervetuloa päättämään seuran yhteisistä asioista.

Porukkaa

 

 

 

 

 

Tervehdys sukeltaja kamut

Vuosi on vaihdettu uuteen ja sukellus vuosi 2017 on vauhdissa. Näin alkuvuodesta on hyvä kerrata mitä toimintaa on seuraavien kuukausien aikana tulossa sekä kertoa muitakin ajankohtaisia juttuja.

Finnairin sukeltajien syyskokous oli viime vuoden loppupuolella. Kokouksessa päätettiin mm. jäsenmaksujen suuruudesta sekä vahvistettiin toimintasuunnitelma ja tulo/meno arvio. Valittiin uusi hallitus ja seuralle puheenjohtaja. Hallituksessa jatkavat Timo Lammi, Panu Lammi, Jouko Riikonen ja Timo Mäkinen. Puheenjohtajaksi te valittiin Heikki Kotiranta.  Kiitos teille jotka olitte paikalla.

Ulkoilupäivä 11.2 Meriharjun kurssikeskuksessa Helsingissä. Paikan osoite on Uutelantie 32. Tarkoitus tehdä avanto jos jäätä riittää. Paikassa on myös sauna joten otahan  sauna tamineet  mukaan. Tarjolla talvista ulkoilua, kuumaa juomaa ja makkaraa. Opasteet paikalle löytyvät. Lisätietoja tapahtumasta Lammin Timolta 040-7502244 tai Juha Varis 050-5544724.

Tervetuloa mukaan!

 

Talvileiri

Perinteinen talvileiri Tammisaaressa 3-5.3-17 Prediumin alueella.

Talvista sukellusta olosuhteiden mukaan joko avannosta tai avovedestä. Majoitukset varattu jo torstai illasta alkaen. Ruokailut on tarkoitus nauttia Villa Kostholl buffet pöydästä sukelluspäivän päätteeksi.

Hinnat ei päätä huimaa..Majoitus 25€/vrk.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jokelle email jouko.riikonen@finnair.fi

 

Jäsenmaksu 2017

Kuten olette huomanneet sihteeri on lähestynyt sinua jäsenmaksu postilla.

Seuramme jäsenmaksu hieman nousi edellisvuodesta, mutta on edelleen hyvinkin maltillinen. Eräpäivä taisi olla jo, mutta jos vielä maksamatta niin hoitakaa asia kuntoon mahdollisimman nopeasti. Kiitos

 

Laitesukellus P1 kurssi

Kurssi on tarkoitus aloittaa viimeistään maaliskuun alkupuolella. Jos ystäväpiirissäsi on uudesta harrastuksesta kiinnostuneita niin vinkkaa hänelle tästä kurssista. Lisätietoja kurssista saa koulutusvastaavalta Timo Lammilta 040-7502244 tai timo.lammi@finnair.fi

 

Yhteistyötä Helsingin Sukelluskeskus kanssa

Seuramme jäsen Jani Kekkonen on laittanut näppinsä likoon ja on mukana Helsingin Sukelluskeskuksen toiminnassa. Jani on luvannut tehdä hyviä tarjouksia laitehankintoihin liittyvistä jutuista jäsenille. Heillä on myös erittäin laaja tarjonta erilaisia erikoiskursseja. Helsingin Sukelluskeskus myös tarjoaa ILMAISEN pullon täytön seuramme jäsenille.

Heidän liikkeensä sijaitsee Espoossa Otaniemessä Kivimiehentie 2.

Ole yhteydessä suoraan Janiin (0400612644) laitehankinta ja kurssi asioissa.

Kevätkokous on Maaliskuussa. Kokouskutsu laitetaan teille tiedoksi kunhan päivämäärä saadaan tietoon.

Tässä on nyt tärkeimpiä juttuja mitä kannattaa muistaa. Kevään edetessä meillä on taas edessä yhteiset talkoot tienpenkalla keltaisten liivien kanssa. Myös seuran vene Cicilia tarvitsee jossain vaiheessa käsipareja kevät kunnostukseen. Seuraa siis nettisivuja, fasea ja tekstaria pukkaa välillä myös.

Hyvää alkanutta sukellus vuotta 2017. Sukelletaan turvallisesti tänäkin vuonna!!