Kiinnostaako laitesukellus ? Oletko halunnut kokeilla miltä se vapaus vedessä tuntuu? Finnairin sukeltajat tarjoavat nyt helpon ja turvallisen mahdollisuuden kokeilla laitesukeltamista altaalla kokeneiden kouluttajien ja sukeltajien kanssa. Järjestämme lokakuussa perjantaina 23.10.2020 klo 20.00 alkaen laitesukellus kokeilun Helsinginkadun uimahallissa. Finnairin sukeltajien puolesta paikalle järjestetään kaikki tarvittavat välineet, riittää kun sinulla on uima-asu ja paljon kokeilun halua. Tapahtuma on konsernin työntekijöille maksuton. Tapahtumaan voi osallistua myös konsernin työntekijöiden perheenjäsenet.

Ilmoittaudu mukaan kokeiluun viimeistään keskiviikkona 21.10 laittamalla sähköposti timo.lammi@finnair.com tai soittamalla Timolle 040-7502244. Tervetuloa mukaan!

Kategoriat: Ajankohtaista