Jäsentiedoite Maaliskuu 2021

Moi.
Finnairin sukeltajat ry:n Syysvuosikokouksen valitsema hallitus piti järjestäytymiskokouksen syysvuosikokouksen valitseman seuran puheenjohtajan Heikki Kotirannan johdolla 8.3.2021.
Seuran hallituksen tehtävät 2021 ovat täsmälleen samat kuin viime vuonnakin.
Sihteeri Timo Mäkinen
Rahastonhoitaja Panu Lammi
Koulutusvastaava Timo Lammi
Kalustovastaava Samo Loponen
Venevastaava Jouko Riikonen
Venevastaava Juha Varis

Pidimme myös hallituksen kokouksen. Yksi välitöntä tiedottamista edellyttävä päätös oli että (kevät)vuosikokous siirretään covid 19 kokoontumisrajoitusten vuoksi.
Uusi yritys on 7.4.2021.Finnair Flight Academy, luokka 32. Pyhtäänkorventie 11-13, Vantaa.
Kokous alkaa 17:30. Minulle voi ilmoittautua vaikka heti.

Tämä sattuu: Pikkujoulut on peruttu. Siis ne viimevuotiset joita siirrettiin ja siirrettiin. Odottavan aika on sittenkin vain yhdeksän kuukautta….5.12.2021 on jo tämän vuoden tonttuilujen vuoro.

Koronasta johtuen Finnairilla pyyhkii nyt niin huonosti, että emme tule saamaan mitään toiminta-avustuksia tänä vuonna. Jäsenmaksuillahan emme pysty toimintaamme pyörittämään. (Lähes kaikki ovat muuten maksaneet, Kiitos!)  Meidän on siis saatava jotain varainhankintaa. Vielä emme ala myymään kalustoamme. Puheenjohtaja avaa yhteyksiä Destiaan josko sieltä löytyisi jotain murusia. Olemme avoimia kaikelle lailliselle talkootoiminnalle josta saa rahaa, joten ilmoita jos tiedät jotain. Kiitos. Finnair ei myöskään enää tue EPassilla työntekijöidensä liikkumista. Säilytämme kuitenkin toistaiseksi tämän maksumahdollisuuden. Muita kortteja ja seteleitä emme valitettavasti kelpuuta.
Viikkosukelluksilla maksaminen tapahtuu pankkikortilla izettle laitteemme kautta. ( tai epassi)

Varainhankinnasta… Lahnatiellä Vantaalla sijaitseva kerhotilamme on lämmin ja kätevästi autolla oven eteen ajettavissa. Ei rappusia ylös eikä alas. Ja nokkakärryjä/ rullakoita löytyy. Siis äärettömän helppo paikka tuoda sukellus- ym. varusteita ja tavaraa varastoitavaksi. Tällä hetkellä lähempänä ulko-ovea olevassa huoneessa on vapaana kaksi metallista ”dexion” teräshyllyä ja takahuoneessa kaksi ”lundia” puuhyllyä.  Rahastonhoitajan harmiksi hallitus päätti että hyllypaikkoja voidaan vuokrata jäsenille myös kuukausiperusteisesti. Vuosivuokra on 200 euroa, kuukausivuokra 20 euroa .Minimivuokraus on kolme kuukautta. Vuokraaja saa oman avaimen joten kamoja voi tuoda ja viedä (omasta hyllystä) milloin huvittaa.

Veneemme Cicilia odottaa jo malttamattomana että sen 250 heppainen turbodiesel räjäytettäisiin käyntiin. Tämä tapahtuu heti kun vene on vedessä. Suunniteltu laskupäivä on 17.4.2021.
Sitä ennen puretaan teltta ja sen telineet, veteenlaskun jälkeen tehdään pientä kunnostusta laiturissa keikkuen. Näistä talkoista löydät tietoa seuran nettisivuilla tai facebookista.

Ensimmäinen suunniteltu sukelluskeikka Cicilialla on 1.5.2021. Otetaan kumppari avuksi, jos tälle sillilounaalle on paljon halukkaita.

Viikkosukellukset alkavat sitten toukokuussa ja tänä vuonna siis KESKIVIIKKOISIN!
Viime vuoden tapaan lähdetään Sarvastosta . Touko- ja  Kesäkuussa lähtö on 17:30,
Elokuussa ja eteenpäin lähdemme klo !7:00. Ja  tuo on siis kellonaika jolloin edellämainittu Iveco250hp  päästää hevosensa valloilleen, ja laulun sanoin:”Vain vana jäi kun laivasi lähti”

P1 Kurssi järjestetään jos uimahallit avataan ja altaaseen päästään ensimmäiseen harjoitukseen 9.4.2021. Kurssin käytännön harjoitukset ovat liian haastavia avovesissä järjestettäviksi.
Vielä ehtii ilmoittautua: timo.lammi@elisanet.fi,

Aurinkoisin kevätterveisin Sihteeri Timo” Mäkkäri” Mäkinen.
ps. lamautukset iskevät aina välillä joten paras osoite minulle on timppa.makinen@gmail.com

Kategoriat: Kerhokirjeet