Hei moi kaikki jäsenet. Tässä muutama juttu kevään alkuun…

Viime viikolla pidettiin sukellus seuran kevätvuosikokous. Tämä keväällä pidettävä kokous ei ole yhtään niin mielenkiintoinen kuin syksyn vastaava. Kevään kokouksessa kun katsotaan ns. taaksepäin toiminnassa. Käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja katsotaan että yhdistys on hoitanut talouspuolen niinkuin pitää. No meidän seurassa nämä asiat on hoidettu aina mallikkaasti, niin tänäkin vuonna.

Kevään koittaessa alkavat myös iltasukellukset. Tänä vuonna iltareissut toteutetaan keskiviikko iltaisin ja lähtöpaikka on edelleen Sarvaston venekerhon laiturista, Isonsarvastontie 1 Helsinki, Jollas. Kaikki tapahtumat ilmoitetaan jäsenille täällä Fasessa, tekstiviestillä jäsenille sekä uutena ilmoituskanavana Finnairin sukeltajien nettisivuilla osoitteessa www.Finnairinsukeltajat.fi sieltä muuten kannattaa käydä katsomassa ohjeet kuinka hommat toimii iltakeikoilla. Iloittautumiset reissuille tapahtuvat vain ja ainoastaan tekstiviestillä numeroon 045-6905220 ja paikat täytetään aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinnat ovat pysyneet samoina eli 25/30€ riippuen kohteesta. Lähelle halvemmalla, kauas maksaa sitten enemmän. Myös seuraan kuulumattomat ovat tervetulleita mukaan, teille hinta +5€ joten mukaan vaan rohkeasti. Sukellus reissut maksetaan veneellä kortilla, käteinen EI käy enään maksuvälineenä.

Useana vuonna seuramme teki Destian kanssa yhteistyötä keväällä ja viime vuosi oli näistä hommista taukoa. Nyt olemme tehneet taas sopimuksen Destian kanssa mutta homman luonne on muuttunut paljonkin. Ennen siivottiin teiden reunoilta roskia ym mutta nyt keräämme aurauskepit pois. Soppariin kuuluu myös hieman siivottavaa mutta sitä on hyvin vähän.

Nyt sitten tarvitaan teitä jäsenet. Koska aurauskeppien kerääminen vaatii auton ja mielellään pakettiauton niin te jäsenet joilla on tällaista kalustoa tarjolla niin ottakaa yhteyttä suoraan Heseen 044-5302447 niin voimme suunnitella keräystä. Te muut innokkaat jäsenet pidämme ihan lähiaikoina illan jolloin toivottavasti isolla porukalla lähdetään tekemään se kävellen tehtävä osuus pois. Siitä tulee tekstarilla kutsu ja tarkemmat ohjeet.

Niin…Ja ensimmäinen iltakeikka siis nyt keskiviikkona klo 1730 Sarvaston rannasta.

Tervetuloa

Kategoriat: Kerhokirjeet