Kerhokirje syksy 2016

Moikkan sukeltajakamu. Kesän sukelluskausi alkaa olla monella paketissa. Tätäkin vuotta on sentään vielä jäljellä ja sen voit täyttää vaikka seuraavilla tapahtumilla.

Seuran syysvuosikokous

Kokous järjestetään keskiviikkona 9.11 klo 18.00 Finnair Flight Academyn tiloissa, Pyhtäänkorventie 11-13, Vantaa. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, mutta jos sinulla on jokin asia jonka haluat tuoda esityslistalle niin ilmoita siitä puheenjohtajalle. Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa keskustelemaan seuran yhteisistä asioista. Ohessa kokouksen esityslista.

1. Kokouksen avaus.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa 2 ääntenlaskijaa.

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.

5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, sekä liittymismaksun ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle.

6. Valitaan seuran puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet.

7. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja.

8. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat taikka muut mahdollisesti esille tulevat asiat.

Cicilian telakointi.

Cicilia nostetaan vedestä lauantaina 29.10 jonka jälkeen seuraavalla viikolla se pestään ja veneen ympärille rakennetaan/kootaan talkoilla puinen kehikko. Sitten peitellään daami pressun alle muutamaksi kuukaudeksi. Porukkaa tarvitaan katoksen pystyttämiseen. Katoksen pystytysilta ilmoitellaan tekstarilla ja fasessa. Ole kuulolla, porukalla homma käy nopeasti.

Loskaleiri

Perinteinen loskaleiri on 11- 13.11. Tammisaaressa. Mökit on varattu ja paikalle tulee 2 venettä, joten kaikilla on mahdollisuus useampaan sukellukseen. Leirin hinnat ovat: Majoitus ja sukellus 50 Eur/vrk, pelkkä sukelluspäivä 35 Eur ja muuten vaan mökillä oleilua 25 Eur/vrk. Paikalla tottakai kompura joten ilmaa pulloon on saatavilla. Lauantaina mahdollisuus hyvään ruokailuun Villa Kosthållin antimien äärellä. Ilmoittautumiset faseen ja myös ehdottomasti myös email jouko.riikonen@finnair.fi

Vedet ovat toivottavasti jo kirkastuneet, joten lähde ihmeessä mukaan.

Pikkujoulut

Nämä kinkerit järjestetään yhdessä Merisukeltajat Ry:n kanssa perinteisesti 5.12. Tänä vuonna olemme varanneet Kappelin kellari-tilat Stadista klo 18.00 – 02.00 vain meidän käyttöön. Olethan varannut illan vapaaksi? Bändi on jo varattu! Juhlatoimikunta miettii vielä ruokavaihtoehtoja ja juhlan teemaa. Jos haluat osallistua bileiden järjestämiseen tai sinulla on muutenkin hyviä ideoita niin ota rohkeasti yhteyttä Mäkisen Timoon email: sihteeri@finnairinsukeltajat.fi Arpajaispalkinnot bändin palkkion maksamiseksi ovat jälleen tervetulleita, joten siihen liittyvää tavaraa otetaan mieluusti vastaan.

Virallinen kutsu pikkujouluihin tulee myöhemmin, mutta varaa nyt jo ilta vapaaksi !!

Lisäksi muutama muu seikka:

Uimahallikortteja on vielä mahdollisuus saada Hesarin hallille. Jos et ole korttia vielä itsellesi tilannut niin ota pikaisesti yhteyttä Merisukeltajat ry Mia Heimberg email mia.heimberg@asuntomessut.fi Kortin tilausohjeet ja muut ohjeet hallitoimintaan löytyvät myös nettisivuiltamme kohdasta Ajankohtaista/ hallivuorot. Tervetuloa mukaan altaalle !!

Seuralta vuokratut varusteet voisi nyt palauttaa takaisin varastolle. Toki jos olet esim ajatellut sukeltaa niillä vielä Loskassa niin sitten leirin jälkeen. Palautuksiin liittyvät asiat voit hoitaa Lammin Timon kanssa. Timon saa kiinni 040-750 2244. Rahastonhoitaja laskuttaa vuokran jälkikäteen.

Ilmahuolto ja kompressori. Aquaworld liikkeen lopetettua toimintansa on ilmahuolto jäsenille vaikeutunut. Jatkossa seura tulee järjestämään omia pullontäyttöiltoja jäsenille seuran kerhotilassa Vantaalla. Tänä kesänä tehtiin muutaman kuukauden aikana satunnaisesti pullojen täyttöjä, myös nitroxia oli saatavilla. Seuran hallitus päätti, että tältä vuodelta kun mahdollisuus täyttöihin oli rajoitettu, peritään alhaisempi ilmantäyttö maksu. Maksu on paineilmaa käyttäneille 20 Eur ja nitroxia käyttäneille 25 Eur. Jatkossa maksu on koko vuodelta. Ensi kauteen liittyvistä asioista keväämmällä…

Seuran varastolla on jäsenille mahdollisuus edulliseen tilan vuokraamiseen vaikka sukellusvarusteille. Tällä hetkellä vapaana on 2 paikkaa. Jos sinua kiinnostaa keskittää varusteet samaan paikkaan ja täyttää pulloja oman aikataulun mukaan niin ota yhteyttä Heseen 044-530 2447

Tässä tiivis infopaketti tulevasta toiminnasta. Muista seurata toimintaa myös netissä ja fasessa. Finnairin sukeltajilla on Fasessa sivu… jos et vielä ole ryhmän jäsen niin pikapikaa mukaan.

Tavataan tapahtumissa. Räpylöillä tai ilman.

Sukellusterveisin, Hallitus