Pikkujoulu on nyt takana ja oikean Joulun odotus parhaimmillaan.

Pikkujoulutoimikunta oli luonnut kerholle tiistaidyykin – Kaikkine rekvisiitoineen! Kun saavuimme kohteelle alkoi sukellukset. Alas menoon tarvittiin siis aina pari ja parinaru. Kun palattiin ylös (siis pintaan) piti muistaa tehdä dekot. Onneksi dekosyvyydessä oli tiimalasit, sillä pitkän dyykin jälkeen kellon luku ei aina onnistu.

Tietenkin ennen tätä oli merkitty sukelluspöytäkirjaan tarvittavat tiedot. Jossain vaiheessa kyllä kirjanpidon mukaan kaikki ei edes aikoneet tulla takaisin pintaan?

Laivalle oli kippari järjestänyt ohjelmaa, puheita ja leikkejä. Avauspuheenvuoron jälkeen aloimme syönnin ja joimme kahvit. Sitten oli vuorossa virallinen osuus.

Tässä yhteydessä Heikki Moisio ja Esa Teerioja nimettiin kerhon kunniajäseniksi ja molemmille myönnettiin P4-sukeltajakortit (liitto). Kun vielä leivoimme Esasta vuoden sukeltajan, oli aika irroitteluun. Oli bändin vuoro ja tanssi alkoi. Väliajalla pidimme arpajaiset ja kilpailut, sitten tanssit jatkui lähes loppuun asti.

Kilpailu käytiin kolmen kolmimiehisen joukkueen kesken. Lajeina köyden selvittäminen (kuva) ja kuulan kuljetus taulua pitkin ylhäällä oleviin reikiin (kuva). Molemmista kilpailuista irtosi hyvät naurut muulle porukalle. Varsinkin kuulan kuljetus voi olla vaikeaa. Huomatkaa taulu, siinä on Kumppari, Dania ja Nauvon laituri. On nähty vähän vaivaa.

Välillä porukka kävi tosiaan alhaalla elpymässä ja hakemassa nesteytystä. ja musiikin loputtua kaikki valuivat pohjalle, siis alas. Koska oli niin kivaa, lähteminen oli vaikeaa kaikille. Kumminkin valomerkkien jälkeen oli jälleen aika lähteä kohti uusia seikkailuja..

Suuri kiitos järjestäjille vielä kerran!

Alhaalla muutama kuva. Toivottavasti saamme vielä muutan lisää, sillä kameroita kyllä oli paljon..

Kategoriat: Juhlat