VAPPU Prediumissa !!!!

Vappuleiri alkoi Jenny sukelluksella. Aluksi oli tarkoitus mennä Eiralle, mutta kaikkien vastoinkäymisten jälkeen päätimme mennä Jennylle. Tuulta ei ollut ollenkaan.

Meidän hieno tankkiviritys ei toiminut, joten tankki vuoti. Tankki piti poistaa, onneksi meillä oli irtotankit mukana. Jenny löytyi hienosti ja näkyvyys oli mainio. Vesi oli kyllä kylmää, kaksiasteista. Niinpä Joken kamat jäätyi. Regu pulputti, liivin täyttö jäätyi ja puvun täyttö jäätyi myös.
Joten loppusukelluksella oli hieman hankalaa dekoilla. Piti käydä pinnassa tyhjentämässä liivi ja puku. Sitten paistamaan makkaraa ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Miia, Mia, Juha ja Hannelekin tulivat illalla paikalle. Jykä ja Ela vielä innostuivat paistamaan muuurinpojalättyjä pieneksi iltapalaksi, joten oli mukava mennä maate täydellä mahalla.

Lauantai ei ollut yhtä hieno päivä. Välillä tuuli ja satoi. Roni, Pannu Ja Timppa tulivat aamulla. Kävimme ensin Jennyllä ja iltapäivällä Pirtulla. Jälleen oli jäätymisongelmia, sillä vesi oli edelleen kylmää. Silti kaikki halukkaat pääsivät veteen.

Kun oli saunottu oli aika juhlistaa Vappua. Meille valmistettiinkin hieno vappupöytä kaikenlaisilla herkuilla. Syönnin päätteeksi teimme vielä vappukävelyn satamaan ja vierailimme terassilla kylmässä mutta nyt niin kauniissa kevätillassa. Vielä hetkeksi mökille ja sitten lepäämään. Niinpä sunnuntai aamulla oli virkeää porukkaa pakkaamassa ja siivoamassa mökkejä.

Yksi vastoinkäyminen vielä tuli, kun yksi veneen ponttooni vuoti. Täytyy selvittää se ennen seuraavaa reissua.

Se oli ensimmäinen Vappu Prediumissa. Kiitos kaikille mukana olleille. Avovesikausi on avattu nyt virallisesti!

T: Joke

Kategoriat: Juhlat