P2-keikalle Ilmarilla 29. – 30.10. 2010

Ehkä syyskauden viimeinen Ilmari keikka Porkkalaan alkoi auringonpaisteisesta Herttoniemenrannasta. Viimeisestä Klasun sukelluksesta jäi sen verran upeat fiilikset, että halu kokea tämä upea hylky hyvässä näkyvyydessä oli varmasti jokaisen reissuun lähteneen mielessä. Yritys päästä Klasulle oli kyllä hyvä kymppi, mutta lopulta säiden puolesta oli pakko tyytyä sukeltamiseen suojaisammassa paikassa.

Suurin osa lähti reissuun jo perjantaina ja loppujen oli tarkoitus liittyä iloiseen seurueeseen lauantai aamuna. Poikia taisi ruveta kelit kuitenkin Stadin päässä sen verran hirvittämään että totesivat paremmaksi jäädä Helsinginlahdelle.

Perjantai ilta oli kokonaan oma lukunsa. Nautimme saunasta ja muistimme myös nesteytyksen. Taisi joku heittää oluet mereen kesken reissun sillä niitä etsittiin loppumatkasta kovasti..

Lauantaiaamuna oli hieman epäselvää, mihin lopulta päästäisiin sukeltamaan. Suht’ voimakas etelätuuli vähensi paikkojen määrää ja menimme Salmenille. Teimme siellä kaksi dyykkiä. Tuulen suuntakin muuttui kokoajan. Kävimme kumpparilla kaiuttamassa hylyn kohdan. Siltikään sitä ei tahtonut löytyä. Sen verran verkkaista homma oli , että pääsimme paluumatkalle kun alkoi tulla pimeää. Hyvin kumminkin löysimme perille.

Kiitos jälleen vene porukalle kivasta reissusta ja Heselle järkkäämisestä!

Kategoriat: Matkat