Tämän vuoden Loska leiri onnistui yli odotusten. Leirillä kävi kaikkiaan kahdeksan henkeä. Sukelsimme kolmena päivänä usealla eri hylyllä. Kelit oli haastavia koko viikonlopun ja jouduimme menemään tuulelta suojaisiin paikkoihin. Parasta antia oli kun saimme pari uutta hylkyä listoillemme. No toinen oli kyllä aikanaan Finnairin Sukeltajien löytämä Gloskärin hylky jo 1980 luvulta. Oli vaan unohtunut. Matalalla oleva täysin hajonnut puinen purjealus ja vieressä vielä hieno kallio rinne pariin kymppiin.. https://www.hylyt.net/item/koon-gloskarin-hylky-1461/#content
Toinen hylky oli Siipirattaan lähellä lähes keskellä veneväylää Moksu1 hylky n 20m syvällä. Saimme sen hienosti kaiutettua ja poiju osui vain muutaman metrin sivuun. Tämäkin puinen purjelaiva suhteellisen muodossaan vielä. Sattuipa olemaan vielä opasnaru Siivelle, joten kaksi hylkyä yhdellä sukelluksella.

Kategoriat: Leirit