Talvileiri alkoi jo torstai iltana, kun osa saapui Prediumiin. Niinpä perjantaina oli heti porukkaa avaamassa avantoa ja sukeltamassa. Keli olikin tosi komea vaikka tuulta olikin reippaasti. Antoniolla näkyvyys oli hieno ja näin saimmekin ihan hauskan videon tehtyä jo perjantain materiaalista. Perjantaina paikalle tuli meidän ja myös YLEn sukeltajista porukkaa. Myöskin Jonkka, Mira, Juulia yhteensä neljän lapsen kanssa. Eli kolmessa mökissä oli elämää, yhdessä hiukan enemmän.Lauantaina lapset aloittivat pilkki reikien kairauksella, kun taas aikuiset avasivat avannon. Pilkkijät olivat nopeampia ja taisi yksi kalakin todistettavasti tulla, joka sitten kyllä päästettiin takaisin veteen. Vielä yksi henkilö tuli vielä lauantaina lisää ja meitä alkoi olemaan jäällä melkoinen porukka (14). Sukeltavilla oli hieman puku ongelmia. Yksi ei päässyt jalkoja kastelua pitemmälle ja toisellakin oli vuoto ongelmia ja visiitti jään alla jäi lyhyeksi. Onnistumaisiakin tuli, yksi kurssilainen tuli leveä  hymy huulilla ensimmäiseltä  jäädyykiltä ylös ”Upea näkyvyys ja se hylkykin oli iso jne..”Ehti jotkut vielä luistelemaankin jäälle lauantaina ennen kotia lähtöään. Mökit siis hiljenivät ja sunnuntaiksi jäi vain kolme henkeä. Leiri oli jälleen onnistunut, vaikka enemmänkin porukkaa odotettiin. Ilta syöminen hoitui tutusti Kosthållissa. 
Kiitos taas kaikille, jotka järjestivät ja kävivät leirilllä.

Kategoriat: Leirit