Hiukkasen myöhään tehty mökkivaraus aiheutti ettemme saaneet kuin yhden keskikokoisen mökin. Niinpä oletuksena oli 4-5 sukeltajaa maksimissaan. No lopulta meitä oli kuusi. Eli makkareissa 4 ja olkkarissa 2. Enempää ei mahdu, jos vielä haluaa liikkua.
Meillä kävi kumminkin mäihä. Tuttu oli varannut neljä mökkiä ja joista yhden porukka tuli kipeäksi Win win, me otimme mökin ja majoitus muuttui paljon mukavemmaksi.
Ai että sukellettiinko, no totta kai. Meillä oli kumppari messissä ja ekat sukelsivat jo perjantaina Gloskärin hylyllä. Samalla vahvistimme paikalla olevaa poijua, jonka kettinki oli hieman huonossa hapessa. Yleensä paikka on tuulelta suojassa, mutta nyt tuuli osui suoraan lahdelle. Eli kettingin kanssa vähän jumpattiin, mutta saatiin kuntoon.
Torstaina keli vain parani kun vähäinen tuulikin loppui. Nyt suuntana Pirtu. Näkkärit kohdillaan ja hylky paikallaan.
Iltaisimme nautimme Juhan ja Jykän ruuista. Ostimme kimpparuuiksi kunnon ainekset. Oli lihaa ja kanaa kaikilla härpäkkeillä. Jopa viinit oli valittu ruuan mukaan. Illat mentiin perinteisillä kuvioilla. Ja koska Tupaselan Pekka oli pitkästä aikaa mukana katsoimme tietenkin 2002 videon. Voi olla, että olisi katsottu muutenkin😉.
Sunnuntaina aurinko paistoi ja niinpä tehtiin reissu vielä siivelle. Josta taisi löytyä joku aarrekin. Katsohan Juhan video linkistä. Sitten olikin jo kiire purkaa leiri ja poistua mökeiltä.
Mukana hyvä porukka. Joke, Jykä, Juha, Timo L, Taru ja Pekka. Niin ja olihan siellä Tarun koirakin mukana.

Kategoriat: Leirit